AcasăACTUALGhid făcut de un om de afaceri pentru rezolvarea problemelor cu e-Factura

Ghid făcut de un om de afaceri pentru rezolvarea problemelor cu e-Factura

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Cum rezolvi problemele cu e-Factura, noul sistem impus de la 1 ianuarie, prin care relația între două societăți comerciale se realizează exclusiv electronic.

Scopul declarat al Guvernului este să combată evaziunea fiscală, prin înregistrarea tuturor facturilor emise între companii într-un registru unic digital deținut de ANAF. Deocamdată, e-Factura nu a reușit decât să încurce firmele mici.

Antreprenorii s-au trezit că trebuie să meargă în persoană la ghișeele Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) sau chiar la firmele ce furnizează semnături electronice, pentru a putea să folosească programul.

Procedurile sunt complicate, iar România a ales un sistem e-Factura dificil, mult mai elaborat decât în alte țări. Franța, de exemplu, a mers pe o procedură mai simplă și etapizată.

Continuarea în PRESShub.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri