AcasăACTUALGRENADĂ găsită pe clanţa uşii la casa familiei Andreei Tonciu. Desfăşurare de...

GRENADĂ găsită pe clanţa uşii la casa familiei Andreei Tonciu. Desfăşurare de forţe la faţa locului

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Desfăşurare de forţe la casa părinţilor starletei Andreei Tonciu. Poliţia a fost anunţată în această dimineaţă că pe clanţa uşii a fost găsită o grenadă.

Totul a început de seara trecută, în jurul orei 23:00, când sora Andreei Tonciu a ajuns acasă şi a găsit o grenadă legată de poartă. Iniţial, a crezut că este vorba despre o glumă proastă, aşa că a aruncat-o pe trotuar şi a intrat în casă. Ulterior, în această dimineaţă, când tatăl ei a plecat la serviciu, a văzut acea grenadă pe trotuar, şi-a adus aminte ce i-a povestit fiica lui seara trecută şi a decis să sune la poliţie.

„La 11 a venit, era o grenadă legată de poartă, de mânerul porţii cu o sârmuliţă. Am vorbit cu băieţii şi au spus că este într-adevăr o grenadă. Deci nu e joacă. Eu nu m-am certat cu nimeni în viaţa mea. Soţia, la fel, copiii, nici atât nu ştiu de unde poate să fie. O glumă foarte proastă, dar e proastă, proastă. Vă daţi seama, dacă nu venea fii-mea acasă, dimineaţă deschideam uşa şi exploda aia. Era cu o sârmă legată de un inel şi cu o sârmă de mânerul uşii. Cum apăsam mânerul porţii, exploda”, a spus tatăl Andreei Tonciu, potrivit Antena3.

Ce spune poliţia

„În această dimineață, 29 mai 2024, în jurul orei 08.00, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că, în dreptul unui imobil din Sectorul 3, pe trotuar, s-ar afla un proiectil. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind luată măsura restricționării traficului pe toată strada.

Totodată, s-a procedat la evacuarea elevilor și a personalului didactic, aflați în școala din proximitate. De asemenea, lucrătorii din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale si ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sosiți la adresă, au ridicat dispozitivul, comunicând faptul că acesta nu prezintă niciun pericol. La acest moment, activitățile sunt în dinamică, fiind efectuată cercetarea la fața locului. Verificările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în vederea stabilirii situației de fapt”, se arată în comunicatul Poliţiei Capitalei.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri