AcasăACTUALIncident şocant. Un bărbat şi-a dezgropat prietenul mort după ce l-a visat...

Incident şocant. Un bărbat şi-a dezgropat prietenul mort după ce l-a visat într-o noapte

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Caz șocant în județul Suceava. Un bărbat a visat un prieten care a murit în urmă cu câteva zile, apoi l-a dezgropat ca să se asigure că este mort. El le-a explicat poliţiştilor că prietenul i-ar fi spus în vis că e încă în viaţă.

Preotul din localitatea Corocăieşti a sunat, miercuri dimineaţă, la 112 anunţând incidentul din cimitirul satului. Acesta fusese alarmat de familia defunctului, relatează Suceava Live.

„La data de 2 aprilie 2024, în jurul orei 9.00, preotul paroh a fost anunţat de către familia defunctului despre faptul că mormântul acestuia a fost profanat. Deplasându-se la faţa locului, preotul a observat că cele spuse de membrii familiei se confirmă, respectiv mormântul este săpat, pământul înlăturat, iar capacul sicriului este deschis, motiv pentru care a sesizat organele de poliţie prin S.N.U.A.U. 112”, a transmis IPJ Suceava.

Autorul profanării le-a spus polițiștilor că motivul gestului său a fost că este un simpatizant al cultului „Oastea Domnului” și că a fost prezent la înmormântare pe 28 martie, iar pe 1 aprilie l-a visat pe „fratele Viorel” și a crezut că i-a transmis un semn de viață din sicriu, conform unor surse din Poliția Suceava.

După aceste declarații, bărbatul în vârstă de 45 de ani a ajuns la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Suceava, iar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de profanare de cadavre sau morminte.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri