AcasăACTUALInterlop reţinut după ce şi-a bătut concubina în faţa fiicei lor. Pe...

Interlop reţinut după ce şi-a bătut concubina în faţa fiicei lor. Pe numele lui abia fusese emis un ordin de protecţie

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Poliţiştii Capitalei au reţinut, joi, un tânăr de 21 de ani, faţă de care sunt făcute cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. Acesta şi-ar fi lovit concubina, în vârsta de 20 de ani, mai multe ore cu obiecte contondente, în timp ce se afla la o adresă din Sectorul 4. Agresiunile au avut loc în prezenţa fiicei minore a celor doi, în vârstă de cinci luni. Potrivit unor surse, tânărul se numeşte Gheorghe Ion Armando şi ar face parte din clanul interlop Ştoacă.

„La data de 22 februarie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 26 Poliţie au reţinut tânăr, în vârstă de 21 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. În fapt, la data de 17 februarie 2024, în timp ce se afla la o adresă din Sectorul 4, o tânără, în vârstă de 20 de ani, ar fi fost lovită de către concubinul ei, în vârstă de 21 de ani, timp de mai multe ore, cu diverse obiecte contondente. De asemenea, agresiunile ar fi avut loc în prezenţa fiicei lor minore, în vârstă de 5 luni”, arată comunicatul de presă al Poliţiei Capitalei.

Ordin de protecţie emis în urmă cu două zile

La data de 21 februarie a.c., Judecătoria Sectorului 4 a emis un ordin de protecţie împotriva acestuia. De asemenea, organele de cercetare penală s-au sesizat din oficiu, iar în cursul zilei de 22 februarie 2024, bănuitul a fost depistat de către poliţiştii Secţiei 26 Poliţie şi condus la audieri.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 26 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

Sursa citată mai face precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri