AcasăPOLITICĂIon Doldurea, după realegerea în funcţie: Mai avem de lucru, mai sunt...

Ion Doldurea, după realegerea în funcţie: Mai avem de lucru, mai sunt aspecte ale vieții noastre care pot fi îmbunătățite

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Primarul reales al Caracalului Ion Doldurea le-a mulţumit cetăţenilor municipiului pentru susţinerea de care s-a bucurat la scrutinul de duminica trecută.

Dolurea a fost reales cu 71% dintre voturi, un scor cu mult mai mare decât acum patru ani.

„Cea mai mare satisfacție o ai atunci când alegătorii validează prin vot munca bine făcută, bunul simț, competența și omenia. Faptul că am fost ales de peste 71% dintre dumneavoastră, mult peste rezultatul pe care l-am obținut acum 4 ani, îmi arată că oamenii care vor să construiască, care doresc liniște, oamenii de bun simț, cu drag pentru urbea în care trăiesc, oamenii care doresc un viitor mai bun pentru copiii lor vor învinge întotdeauna.

Am încheiat un mandat plin de provocări, 4 ani în care mi-am dorit enorm să demonstrăm că împreună se poate, că stă în puterea noastră să construim o comunitate frumoasă, sigură, pozitivă, în care toți să ne simțim ACASĂ”, a declarat Ion Doldurea.

Edilul le-a mulţumit şi celor din echipa sa.

„Asta simt acum, orașul nostru drag devine din ce în ce mai mult CASA oamenilor de bună credință, un spațiu de viață plin de optimism, de încredere și respect. Mai avem de lucru, mai sunt aspecte ale vieții noastre care pot fi îmbunătățite. Avem soluții și cu sprijinul dumneavoastră vom reuși să facem lucruri bune pentru comunitatea noastră! Am alături o echipă de oameni care iubesc acest oraș, care au ales să lupte împotriva minciunii și prefăcătoriei pentru că doresc schimbarea în bine a orașului nostru. Sunt mândru de ei și împreună continuăm în echipă. Mulțumesc Adi (Adrian CHESNOIU, deputat PSD) pentru susținere, pentru optimismul pe care îl aduci echipei și pentru exemplul pe care îl dai tuturor fiind un susținător activ și efervescent al intereselor caracalenilor. Împreună trecem la treabă!”, a mai declarat Doldurea.

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri