AcasăACTUALMaşină distrusă în faţa poliţiştilor de un şoferă căruia i-a fost reţinut...

Maşină distrusă în faţa poliţiştilor de un şoferă căruia i-a fost reţinut talonul (VIDEO)

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un şofer din Roznov, judeţul Neamţ, şi-a distrus maşina Live pe Facebook, de faţă cu poliţiştii, după ce a fost oprit în trafic pentru un control şi a aflat că i-a fost reţinut talonul.

Incidentul a avut loc astăzi. Şoferul a fost tras pe dreapta de un echipaj de Poliţie aflat în control cu o echipă de la Registrul Auto Român. În urma verificărilor, inginerii RAR au descoperit nereguli la maşina bărbatului, astfel că poliţiştii l-au anunţat că îi vor reţine certificatul de înmatriculare.

În acel moment, şoferul şi-a ieşit din minţi şi a început să îşi distrugă singur maşina, cu ajutorul unui extinctor. Astfel, el a spart geamurile autoturismului, dar şi stopurile.

Mai mult, el a transmis totul Live pe Facebook, în timp ce se plângea că „în 25 de ani nu a putut să câştige o bucată de pâine” şi că „Asta e România”.

 

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri