AcasăACTUALMcDonald’s face angajări. Ce posturi sunt disponibile şi ce salarii se oferă

McDonald’s face angajări. Ce posturi sunt disponibile şi ce salarii se oferă

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

McDonald’s a lansat o nouă campanie de recrutare la nivel național prin care oferă numeroase oportunități profesionale.

Locurile de muncă vizează toate pozițiile disponibile în restaurante: Crew member – lucrător comercial, Barista, Manager Trainee sau Guest Experience Leader.

Cele 1.000 de locuri de muncă oferite în cadrul noii campanii de recrutare se adresează tuturor persoanelor cu vârsta de peste 16 ani.

Acestea pot fi accesate și de candidați fără experiență, cu studii medii sau care sunt în curs de finalizare a studiilor superioare.

Ce salarii oferă McDonald’s

Pentru un nou angajat, salariul variază în funcție de poziția ocupată și numărul de ore lucrate, la care se adaugă tichetele de masă, sporuri pentru ture de noapte sau de weekend și bonusuri.

Astfel, pentru o normă de 8 ore, un Crew member (lucrător comercial) poate primi un pachet salarial de până la 2.800 lei net, în vreme ce un Manager Trainee poate avea un venit de 3.700 lei net.

Totodată, angajații beneficiază de reducere de 50% la achiziționarea produselor preferate în timpul programului de lucru.

În plus, în limita locurilor disponibile, au posibilitatea de a lucra la restaurantul aflat cel mai aproape de casă.

CITEŞTE ŞI: Guvernul a stabilit un mecanism de compensare parţială a preţului la pompă al carburanţilor, pe o perioadă de 3 luni

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri