AcasăEDUCAŢIEMesaj pentru elevi şi profesori transmis de primarul Emil Moţ, la început...

Mesaj pentru elevi şi profesori transmis de primarul Emil Moţ, la început de an şcolar

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Astăzi, în prima zi a noului an școlar, primarul Emil Moț a adresat un mesaj de încurajare și sprijin către elevi, profesori și părinți.

În acest mesaj, edilul a subliniat importanța educației și a muncii depuse de profesori pentru a ghida tinerii către succes.

„Dragi elevi, Astăzi începe un nou an școlar plin de oportunități și vreau să vă transmit cele mai calde gânduri și urări de succes pentru acest drum pe care îl aveți în față”, a transmis Moţ.

De asemenea, Emil Moț a adus un omagiu profesorilor, recunoscând efortul și devotamentul lor în educația copiilor din comunitate: „ Dragi profesori, Vă mulțumesc pentru dedicarea, pasiunea și răbdarea pe care o arătați în munca voastră cu copiii noștri, pentru efortul pe care îl depuneți pentru a-i ghida și a-i ajuta să-și atingă potențialul maxim”.

Primarul Moț a încheiat mesajul său cu urări de succes pentru noul an școlar: „Vă doresc tuturor un an școlar minunat, plin de rezultate remarcabile! Să învățăm, să creștem și să reușim împreună”.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri