AcasăADMINISTRAŢIEMircea Bravo primește 50.000 de euro pentru a realiza un video în...

Mircea Bravo primește 50.000 de euro pentru a realiza un video în care să laude investițiile cu bani UE făcute de o primărie

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Vloggerul Mircea Bravo va primi de la Primăria Alba Iulia 250.000 de lei pentru a realiza un video în care să prezinte cum au fost implementate diverse proiecte în municipiu, proiecte cu finanțare europeană.

Mai exact cunoscutul vlogger va primi aproape 50.000 de euro pentru a promova în video proiectele implementate în Alba Iulia cu bani de la UE.

Scenariul video-ului va fi realizat de Mircea Bravo alături de Primăria Alba Iulia.

Banii vin tot de la Uniunea Europeană, printr-un proiect câștigat la jumătatea anului 2022 de către administrația locală.

Mai exact este vorba despre un proiect (GROW „reGovery and Resilience through cOhesion frameWork“), acronim GROW, prin care se dorește promovarea investițiilor realizate din fonduri UE, din Alba Iulia.

Bugetul total pentru proiect, adică grantul câștigat de primărie este de 237.968 euro.

Proiectul anunțat ca ”un nou succes pentru Municipiul Alba Iulia”

La momentul câștigării proiectului, acesta era anunțat ca ”un nou succes pentru Municipiul Alba Iulia”. În realitate este vorba despre un proiect prin care se vrea promovarea investițiilor prin fonduri europene realizate în oraș.

Din banii din proiect, o bună parte merg către salariile celor din echipa de implementare, altă parte de bani către vlogger și o parte din bani în implementarea proiectului.

La mai bine de nouă luni de la câștigarea proiectului, primăria Alba Iulia a anunțat cu ce vlogger va colabora, după ce au finalizat serviciile de achiziție.

A fost vorba despre o achiziție directă, nu una realizată prin platforma de achiziții publice.

continuarea, în Alba 24

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

- Publicitate-spot_img

Ziaristi.ro

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri