AcasăACTUALNavă cu 12 oameni la bord, scufundată în Marea Neagră după o...

Navă cu 12 oameni la bord, scufundată în Marea Neagră după o furtună violentă

spot_img
spot_img
- Advertisement -

O navă cu doisprezece membri ai echipajului s-a scufundat în Marea Neagră, în largul coastelor de nord-vest ale Turciei, în urma unei furtuni violente, au anunţat duminică autorităţile turce.

Ministrul turc de Interne Ali Yerlikaya a anunţat că nava s-a scufundat după ce s-a ciocnit de digul de protecţie: „Încă nu există niciun contact cu cei 12 membri ai echipajului turc aflaţi la bord. Comandamentul Gărzii de Coastă, Forţele Navale, AFAD, Siguranţa de Coastă, jandarmeria, poliţia, echipele de pompieri sunt în aşteptare. Activităţile de căutare şi salvare vor fi demarate imediat după ce condiţiile meteorologice nefavorabile se vor îmbunătăţi”, a adăugat el.

Căpitanul navei Kafkametler, sub pavilion turcesc, a raportat duminică dimineaţa că nava plutea în derivă spre un dig din largul oraşului Eregli, în provincia Zonguldak din nord-vestul Turciei. ”Nava Kafkametler, sub pavilion turcesc, a trimis un semnal de ajutor astăzi, la ora 10.29 (…) Eforturile noastre de a contacta nava şi echipajul acesteia au rămas fără răspuns”, a anunţat Direcţia Generală pentru Afaceri Maritime, un organism de stat turc care depinde de Ministerul Transporturilor.

Nava a dat ultimul semnal în largul oraşului Eregli, în nord-vestul Turciei. Doisprezece marinari se află la bordul cargoului care transporta ferosiliciu din portul Temriuk din Rusia către Aliaga din Turcia. În ultima sa comunicare cu autorităţile turce, căpitanul a declarat că nava pluteşte în derivă spre un dig din largul coastei Eregli.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri