AcasăACTUALNavă scufundată în urma unui accident de navigaţie în Portul Constanţa

Navă scufundată în urma unui accident de navigaţie în Portul Constanţa

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Accident de navigaţie, în această dimineață, în dana Terminal Barje 5 a Portului Constanța. Un împingător sub pavilion ceh a intrat în coliziune cu un convoi în manevră, ducând la scufundarea navei cehe, dar fără urme de poluare.

Membrii echipajului au fost salvați și zona a fost securizată prin baraje și balize. Autorităţile au deschis un dosar de cercetare pentru a stabili cauzele accidentului.

„Un împingător sub pavilion Cehia a intrat în coliziune cu un convoi ce se afla în manevră. În urma impactului nava cehă a suferit o gaură de apă în bordul babord. Trei împingătoare au fost trimise în asistenţă şi au acţionat cu 4 pompe pentru evacuarea apei, dar în ciuda eforturilor la ora 7,10 împingătorul avariat s-a scufundat. Cei 5 membri ai echipajului au fost salvaţi şi se află în afara oricărui pericol”, transmite Autoritatea Navală Română (ANR).

Conform sursei citate, nu sunt urme de poluare, dar ca măsură de siguranţă a fost amplasat un baraj anitipoluant şi urmează ca zona să fie şi balizată.

Totodată a fost emis un aviz către navigatori privind pericolul de navigaţie în zonă.

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri