AcasăPOLITICĂNicolae Ciucă nu știe cum îl cheamă pe candidatul PNL de la...

Nicolae Ciucă nu știe cum îl cheamă pe candidatul PNL de la Slatina (VIDEO)

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă nu a ştiut numele candidatului de la Slatina, fiind nevoie ca cineva să-i şoptească cum îl cheamă, în cadrul discursului de duminică seara de pe Esplanada.

În cadrul intervenţiei sale de la Slatina, Nicolae Ciucă şi-a prelungit discursul, așteptând parcă o salvare de la liderii PNL Olt care îşi odihneau trupurile pe scaune, în spatele său. S-a uitat spre public, s-a uitat spre subordonanţii din spatele său şi, până la urmă, a venit răspunsul ajutător: „Mario”.

Celor care au participat la acest eveniment li s-a transmis să nu poarte inscripţiile PNL ca să treacă drept slătineni obişnuiţi şi să mimeze o dezbatere. Cum organizaţia Slatina are foarte puţini membri, vor fi aduşi oameni din judeţ ca să dea impresia unui eveniment major.

CITEŞTE ŞI: S-a deschis o anchetă după ce membrii PNL au distrus mobilierul urban de pe Esplanada Slatina

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Slatina au deschis o anchetă după ce mai mulţi membri ai PNL Slatina au lipit materiale textile în culorile partidului, pe mobilierul stradal de pe Esplanada Slatina.

Liberalii au distrus mobilierul urban de pe Esplanada Slatina ca să pregătească întâlnirea neautorizată la care sunt aşteptaţi să participe preşedintele PNL Nicolae Ciucă şi candidatul partidului la primărie.

Adepţii liberali au aplicat silicon pe suprafaţa Esplanadei şi au pus mai multe textile în culorile partidului. Pe subordonanţii candidatului PNL Slatina nu i-a interesat că distrug mobilierul urban, achiziţionat din banii slătinenilor.

Poliţiştii au fost sesizaţi şi au deschis o anchetă.

„La data de 26 mai a.c., în jurul orei 16:17,  Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Esplanada municipiului Slatina, mai multe persoane lipesc materiale pe mobilierul stradal.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Biroului de Investigații Criminale Slatina pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale”, transmite IPJ Olt.

CITEŞTE ŞI: PNL Slatina a DISTRUS Esplanada din centrul oraşului. Ciucă, aşteptat la un miting ilegal (VIDEO)

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri