AcasăACTUALNoul prefect al județului Olt, numit de Guvern

Noul prefect al județului Olt, numit de Guvern

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Angela Nicolae, şef al Serviciului Resurse Umane și Managementul Unităților Sanitare din cadrul Consiliului Judeţean Olt, a fost numită miercuri în funcția de prefect al județului Olt.

Guvernul a decis în ședința de miercuri, la solicitarea ministrului afacerilor interne, demiterea prefectului și subprefectului de Olt, Silviu Neacșu și Radu Ioniță, și numirea în funcția de prefect a Angelei Nicolae.

Conform Codului Administrativ, județul Olt va avea doi subprefecți. Pentru unul dintre posturi ALDE Olt l-a propus pe Florin Dumitru, funcționar în cadrul DGFP Olt și fost director adjunct al AJOFM Olt. Pentru celălalt post de subprefect PSD îl susține pe Costinel Netcu, director al Serviciului Patrimoniu, din cadrul Consiliului Județean Olt.

Surse politice spun că social-democrații vor să impună oameni pe ambele posturi de subprefect.

Numirile celor doi subprefecți vor fi făcute între o viitoare ședință a guvernului.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri