AcasăPOLITICĂNumit premier la doar 34 de ani. Este cel mai tânăr din...

Numit premier la doar 34 de ani. Este cel mai tânăr din istoria ţării sale

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Preşedintele francez Emmanuel Macron l-a numit premier Gabriel Attal, care, la vârsta de 34 de ani, devine cel mai tânăr şef de Guvern al Republicii a V-a, relatează LKe Monde.

Gabriel Attal, un ministru efemer al Educaţiei, de stânga şi din cadrul majorităţii prezidenţiale, urmează să încerce să insufle o nouă dinamică în al doilea mandat de cinci ani (quinquennat) al lui Emmanuel Macron.

Luni seara, Elisabeth Borne şi-a prezentat demisia sa şi a Guvernului său lui Emmanuel Macron, la cererea şefului statului, care a acceptat-o.

Elisabeth Borne s-a aflat timp de 20 de luni la Matignon.

Predarea ştafetei între Borne şi Attal urmează să aibă loc în orele următoare, la Matignon,

Gabriel Attal a fost însărcinat de către Emmanuel Macron să formeze un nou Guvern.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

News.ro
News.ro
News.ro este cea mai nouă agenţie de presă din România şi s-a născut din dorinţa şi voinţa unor jurnalişti de agenţie cu mare experienţă de a oferi în continuare conţinut de calitate, relevant, adaptat condiţiilor actuale de piaţă, către clienţi media şi corporate.News.ro este o agenţie independentă, constituindu-se în răspunsul nostru la realităţile din piaţa media, afectată de influenţe politice, economice şi de degradarea politicilor editoriale şi a modului în care se practică jurnalismul.News.ro funcţionează în cadrul unei companii înfiinţate în 2016, dedicată special operării business-ului de agenţie. Misiunea noastră este de a deveni lider pe acest segment media.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri