AcasăACTUALO macara a dărâmat limitatorul de înălţime de pe drumul naţional DN...

O macara a dărâmat limitatorul de înălţime de pe drumul naţional DN 6 (FOTO&VIDEO)

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Traficul rutier s-a desfăşurat cu dificultate, marţi, pe drumul naţional DN 6, în localitatea Pestra din comuna olteană Dăneasa, după ce o macara a dărâmat limitatorul de înălţime de pe drum.

Potrivit directorului SDN Slatina, Adrian Motorga, maracaua aparţine chiar turcilor de la Ozaltin, firma care reabilitează drumul naţional DN 6.

„Chiar macaraua celor de la Ozaltin a dărâmat acea grindă. Aceeaşi macara a pus-o la loc. Traficul a fost blocat pentru o perioadă, iar acum s-a redeschis”, a declarat Motorga.

Firma turcă Ozaltin Insaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Sirketi reabilitează drumul naţional DN 6, între localităţile oltene Mihăieşti şi Drăghiceni.

Valoare contractului se ridică la 258.083.278,76 de lei, fără TVA, iar durata de implementare este de 18 luni pentru execuție. Sursa de finanțare este POIM.

Primeşte ştirile, pe mail!spot_img

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri