AcasăADMINISTRAŢIEO primărie înlocuieşte lifturile blocurilor din oraş. Lucrările încep în acest an

O primărie înlocuieşte lifturile blocurilor din oraş. Lucrările încep în acest an

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Municipalitatea aşteaptă expertizele tehnică şi financiar-contabilă pentru primele 65 de lifturi din Slatina care vor fi reabilitate, în acest an.

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a declarat că primăria va lansa licitaţia, după ce va finaliza toată procedura birocratică.

„Până la finalul lunii iulie vor ajunge expertizele tehnică și financiar-contabilă. După aceea, vom supune aprobării consiliului local un proiect pentru introducerea în programul de investiții a înlocuirii acestor lifturi, iar ulterior vom scoate la licitatie execuția lucrărilor”, a declarat Moţ.

În primul lot, municipalitatea a cuprins 65 de lifturi, toate în blocuri deja reabilitate termic. Ulterior, pe măsură ce şi restul imobilelor vor fi reabilitate, se vor desfăşura şi lucrări de înlocuire a lifturilor.

Până în prezent, municipalitatea a fost împiedicată de legislaţie ca să intervină în privinţa lifturilor din blocurile de locuit. Modificările făcute la Ordonanţa 18 îi permite administraţiei locale să pună la punct un program similar cu cel privind anveloparea termică a imobilelor.

Aproximativ 10 milioane de lei este valoarea investiţiei pentru înlocuirea tuturor celor 90 de ascensoare din municipiu. Primăria va acoperi în integralitate aceste cheltuieli cu fonduri de la bugetul local.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri