AcasăLIFEO tânără născută la Slatina şi adoptată în Irlanda, în 1996, îşi...

O tânără născută la Slatina şi adoptată în Irlanda, în 1996, îşi caută familia biologică

spot_img
spot_img
- Advertisement -

O tânără în vârstă de 32 de ani, născută la Slatina şi adoptată în Irlanda, îşi caută familia rămasă în ţară, prin intermediul comunităţii „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”.

Tânăra transmite că a fost adoptată în Irlanda în anul 1996, la vârsta de patru ani, şi că îşi aminteşte de mama sa, dar şi de un frate şi o soră.

„Salutări din IRLANDA!

Revin în speranța de a-mi îndeplini cel mai mare vis: găsirea familiei mele biologice

Vă rog foarte mult să DISTRIBUIȚI în număr cât mai mare, împreună vom reuși!!

Numele meu a fost TĂNASE PAMELA, sunt născută la data de 18 Aprilie 1992 în BUCUREȘTI. La vârsta de un an și jumătate am fost internată la orfelinatul din SLATINA, Județul OLT. In August 1996, am fost adoptată în Irlanda. Mama mea se numea TANASE CLAUDIA, aveam un frate numit MARCUS și o soră MARCELA TĂNASE. Foarte probabil mai sunt și alți frați, pe care abia aștept să-i cunosc.

Nu urăsc și nici nu-mi învinovățesc mama pt decizia ei, din contră, are tot respectul și dragostea mea, știu cât de grele au fost timpurile in România pe atunci.

Acum mai mult ca niciodată  îmi doresc atât de mult să îmi cunosc întreaga familie.

Vă rog ajutați-mă să îmi îndeplinesc acest vis pe care dintotdeauna l-am avut, DISTRIBUIȚI anunțul meu cât mai mult posibil și poate cineva din SLATINA sau BUCUREȘTI își amintește sì  de mine. Vă mulțumesc!”, transmite ea.

Îşi caută familiile, pe Facebook

Sute de copii adoptaţi din România sunt în comunitatea Facebook comunităţii „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”, în căutarea familiilor lor biologice. Fiecare așteaptă cu nerăbdare să-și cunoască mama care i-a dat viață, tatăl, frații și surorile, pentru că așa cum spune o dulce vorbă românească, „sângele apă nu se face”.

Primeşte ştirile, pe mail!spot_img

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri