AcasăADMINISTRAŢIEOamenii din Slatina iau deja cu asalt un parc nefinalizat. Avertismentul primăriei

Oamenii din Slatina iau deja cu asalt un parc nefinalizat. Avertismentul primăriei

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Municipalitatea îi roagă pe slătinenii care au început să vină deja în număr tot mai mare în parcul de la fosta unitate militară să aibă răbdare până la deschiderea oficială a obiectivului.

Potrivit unui comunicat de presă, prezenţa oamenilor în ceea ce este încă un şantier poate fi periculoasă. În plus, sunt îngreunate lucrările.

„Ne bucură interesul manifestat de slătineni față de obiectivul «Amenajare Parc la fosta Unitate Militară Slatina», însă urmare a faptului că lucrările de amenajare la acest obiectiv nu sunt finalizate, există pericolul de accidente (cabluri electrice sub tensiune, materiale de construcții, săpături) și se îngreunează activitatea de finalizare a lucrărilor, rugăm cetățenii municipiului Slatina să dea dovadă de înțelegere și să nu mai pătrundă în incinta șantierului până la deschiderea oficială a obiectivului care va avea loc în cel mai scurt timp. În speranța că această investiție va asigura confortul și va fi un punct de atracție pentru locuitorii municipiului Slatina, le mulțumim pentru înțelegere și îi asigurăm de întreaga noastră considerație”, se arată în comunicatu citat.

Investiţia pentru construcţia acestui parc de peste trei hectare se ridică la aproape 15 milioane de lei, fonduri din bugetul local al Primăriei Slatina. Investiţia va fi gata, în luna august.

Tot la fosta unitate militară din Slatina au început lucrările de construcţie a restaurantului McDonald’s, societatea comercială care deţine franciza celebrului lanţ de fast-food având ca termen de finalizare tot luna august.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

- Publicitate-spot_img

Ziaristi.ro

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri