AcasăACTUALPacienţi evacuaţi din Urgenţe din cauza unei defecţiuni la instalaţia de oxigen

Pacienţi evacuaţi din Urgenţe din cauza unei defecţiuni la instalaţia de oxigen

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Optsprezece persoane aflate în Secţia de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău au fost evacuate, vineri, în urma unei defecţiuni la instalaţia de oxigen, cu degajare mare de fum.

Potrivit ISU Buzău, un incendiu a fost anunţat la Secţia de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău şi mai multe autospeciale au fost mobilizate.
La ajungerea forţelor de intervenţie, incendiul nu s-a confirmat, fiind vorba de o defecţiune la instalaţia de oxigen, cu degajare de fum.
18 persoane din Secţia de Primiri Urgenţe au fost evacuate, dar în urma incidentului nici o persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.
- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

News.ro
News.ro
News.ro este cea mai nouă agenţie de presă din România şi s-a născut din dorinţa şi voinţa unor jurnalişti de agenţie cu mare experienţă de a oferi în continuare conţinut de calitate, relevant, adaptat condiţiilor actuale de piaţă, către clienţi media şi corporate.News.ro este o agenţie independentă, constituindu-se în răspunsul nostru la realităţile din piaţa media, afectată de influenţe politice, economice şi de degradarea politicilor editoriale şi a modului în care se practică jurnalismul.News.ro funcţionează în cadrul unei companii înfiinţate în 2016, dedicată special operării business-ului de agenţie. Misiunea noastră este de a deveni lider pe acest segment media.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri