AcasăACTUALPepeni de Dăbuleni livrați direct la ușă. Ideea inedită a unui tânăr...

Pepeni de Dăbuleni livrați direct la ușă. Ideea inedită a unui tânăr producător

spot_img
spot_img
- Advertisement -

George Ionescu, un tânăr producător din Dăbuleni, livrează gustoşii pepeni direct la ușă la prețul de 4 lei/kg pentru cei verzi și 7 lei/kg pentru cei galbeni, cu o comandă minimă de 100 de lei.

Celebrii pepeni de Dăbuleni vin acum până acasă, printr-o formă simplă de curierat practicată de un producător inventiv. Astfel, cei mai dulci și autohtoni pepeni pot fi comandați și primiți la ușă.

Ideea de a livra acasă cumpărătorilor pepenii de Dăbuleni este un act de marketing pus în practică de tânărul producător de lubenițe din județul Dolj, George Ionescu. Acesta consideră că persoanele care nu pot ajunge la piață, pot în schimb beneficia de produse bune și de calitate direct la ele acasă. Pentru asta, însă ar trebui să facă o comandă minimă, iar dacă sunt mai multe persoane, trebuie să aibă disponibilitate de a ajunge într-un anumit punct de întâlnire sau la o adresă anume.

Pepenii verzi sunt livrați la ușă cu 4 lei/kg – comanda de minim 100 de lei

George Ionescu deține o cultură de pepeni în câmp pe 4 hectare, pepeni verzi și galbeni, pe care-i vinde îndeosebi în piețele bucureștene. Încă de acum doi ani a luat decizia de a furniza pepeni și celor care fac comandă online de minim 100 de lei. Prețurile vor rămâne aceleași ca la tarabă, adică 4 lei/kg pentru pepenii verzi și 7 lei/kg pentru cei galbeni, a spus fermierul.

articolul complet, pe Agrointel

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri