AcasăEDUCAŢIEPeste 820 de premii acordate de CJ Olt în cadrul Galei Excelenței...

Peste 820 de premii acordate de CJ Olt în cadrul Galei Excelenței în Educație – ediția a X-a

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Peste 820 de premii a căror valoare depăşeşte 220.000 lei sunt acordate de Consiliul Judeţean Olt, miercuri, în cadrul Gala Excelenței în Educație,

Premierea se desfăşoară la sala de spectacole a Palatului Copiilor „Adrian Băran”- Slatina.

Evenimentul este organizat de către Consiliul Județean Olt în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Olt și Palatul Copiilor „Adrian Băran”- Slatina și își propune să încurajeze și să promoveze performanța școlară.

„827 de premii, în valoare totală de 220.800 lei, vor fi acordate elevilor şi profesorilor îndrumători, care au reuşit rezultate deosebite la etapele judeţene, naţionale sau internaţionale ale olimpiadelor şcolare de specialitate.

Cel mai mare premiu, în valoare de 3.500 de lei, va fi acordat elevilor și dascălilor care au reușit rezultate excepționale la Olimpiada Internațională de Lingvistică ”Solomon Marcus” și  Olimpiada Internațională De Informatică Aplicată ”ACADNET””, transmite CJ Olt, printr-un comunicat de presă.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri