AcasăACTUALPieţe volante cu produse autohtone, în parcările unui mare lanţ de supermarketuri

Pieţe volante cu produse autohtone, în parcările unui mare lanţ de supermarketuri

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

În urma unui parteneriat dintre fermieri şi un mare lanţ de supermarketuri din România, pieţe volante cu produse autohtone vor fi organizate în parcarea acestor mari magazine.

Preşedintele Asocţiei Tinerilor Fermieri (ATF) Olt, Florin Ciobanu, a explicat că este vorba de târguri de promovare organizate în parcările magazinelor pe care retailerul le are în toată ţara. Ulterior, produsele găsite în târg, vor putea fi cumpărate de pe rafturile supermarketului.

„Vom face târguri de promovare, în fiecare oraş unde această reţea are supermarketuri. În parcarea acestor supermarketuri, vom fi prezenţi, peste o lună, în mai multe oraşe. Începem cu Sibiul, Vâlcea, Iaşi şi aşa mai departe. În prima parte a proiectului, în acest an, ne vom promova produsele şi aceste produse vor fi găsite, ulterior, după ce acest târg, această piaţă volantă, se va închide, pe rafturile supermarketului respectiv. Clienţii care ne vor degusta şi ne vor cumpăra produsele, dacă vor dori să cumpere şi ulterior, le vor găsi în galantarele acelui magazin”, a declarat Florin Ciobanu.

CITEŞTE ŞI: Un târg pe modelul INDAGRA, organizat în judeţul Olt. Unde şi când

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

- Publicitate-spot_img

Ziaristi.ro

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri