AcasăPOLITICĂPNL a pierdut alegerile locale în comuna natală a lui Nicolae Ciucă

PNL a pierdut alegerile locale în comuna natală a lui Nicolae Ciucă

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Partidul Naţional Liberal a pierdut alegerile în comuna Pleniţa, judeţul Dolj, localitatea natală a preşedintelui formaţiunii politice, Nicolae Ciucă, în favoarea PSD, atât la primărie, cât şi la Consiliul Local.

Potrivit rezultatelor AEP, candidatul PNL la primăria Pleniţa, Puiu Calafeteanu, actualul primar al comunei care se află în funcţie din 2004, a avut un scor de 35,5%, iar candidatul PSD, Valentin Braşoveanu, a obţinut un scor de 47,46%.

Pe celelalte locuri s-au clasat Wilhelm-Aurelian Teişi (Uniunea Salvaţi România) – 7,88%, Marius-Florin Barbu (Forţa Dreptei) – 6,62 % şi Sorin-Mihai Grămescu (Alianţa pentru Unirea Românilor) – 2,48%.

Şi la Consiliul Local Pleniţa, PNL s-a clasat pe locul al doilea, cu 28,32%, după PSD care a obţinut 40,06%, potrivit agerpres.ro.

Primeşte ştirile, pe mail!spot_img

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri