AcasăACTUALPreşedinte de Consiliu Judeţean, relaţie cu o minoră din centrele DGASPC. Fata...

Preşedinte de Consiliu Judeţean, relaţie cu o minoră din centrele DGASPC. Fata a rămas gravidă şi a născut

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, a devenit din principalul ordonator de credite al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului principalul „sponsor” pentru una dintre minorele instituționalizate.

Legătura dintre liberalul de 58 ani și adolescenta de 16 ani ridică și mai multe semne de întrebare după ce fata a rămas gravidă și a născut. În telenovela care se întinde de anul trecut este implicat și un tânăr de 19 ani, iubitul oficial al Alexandrei.

La scurt timp de la descoperirea sarcinii, acesta a avut o tentativă de căsătorie cu minora, care, în primă fază a primit binecuvântarea celor de la DGASPC Giurgiu.

Doar un control inopinat de la București, al Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție, care a descoperit grave încălcări ale drepturilor copilei, a dus în final la respingerea căsătoriei de către instanță.

Plângerea penală depusă de ANPDCA pentru relații sexuale cu un minor a rămas, până acum, în coadă de pește.

continuarea, în jurnalul.ro

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri