AcasăACTUALPrima staţie de tratare a apei, la Slatina, datorită unui proiect cu...

Prima staţie de tratare a apei, la Slatina, datorită unui proiect cu finanţare europeană. CAO pregăteşte şantierul

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Compania de Apă Olt anunţă că pot exista fluctuaţii de presiune şi modificări ale turbidităţii apei, din cauza pregătirii şantierului pentru construirea primei staţii de tratare a apei din Slatina.

Potrivit CAO, în perioada 16-19 martie 2022, se vor efectua lucrări premergătoare construirii primei stații de tratare a apei din municipiul Slatina, investiție care face parte din cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020”.

Aceste lucrări constau în devierea unor conducte cu diametru mare care sunt amplasate pe terenul unde se va construi stația de tratare apă.

În cazul în care durata execuției acestor lucrări complexe se va prelungi și volumele de apă din rezervorul și Castelul de Apă de pe Dealul Grădiște nu vor fi suficiente pentru alimentarea cu apă a orașului de jos, alimentarea cu apă se va face din rețeaua de distribuție apă din partea de sus a orașului.

„Din acest motiv, în perioada menționată, dar și câteva zile după finalizarea lucrărilor, este posibil să apară modificări ale turbidității apei și fluctuații de presiune. Disconfortul de azi este pentru sănătatea și siguranța de mâine!”, transmite CAO, printr-un comunicat de presă.

CITEŞTE ŞI: Emisiunea “Reporter 24” din 14 martie | Invitat – Emil Albotă, deputat PSD

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri