AcasăADMINISTRAŢIEPrimăria Slatina construieşte o nouă stradă, în zona industrială. Studiul de fezabilitate...

Primăria Slatina construieşte o nouă stradă, în zona industrială. Studiul de fezabilitate este finalizat

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Municipalitatea slătineană a finalizat studiul de fezabilitate şi urmează să scoată la licitaţie construirea unei noi străzi, care va face legătura între strada Milcov din zona Parcului Industrial Slatina şi strada Poenii.

Primarul Emil Moţ a declarat că s-au avut în vedere blocajele care se produc la anumite ore, în special la intrarea în localitate dinspre zona industrială, pe străzile Drăgăneşti şi Ecaterina Teodoroiu, străzi care reprezintă singura alternativa de comunicare între aceasta zonă şi oraş.

La momentul actual, strada care face unica legatură între aceasta zonă şi oras este drumul judeţean DJ 546 D, care deja în ultima perioadă a atins valori crescute ale traficului.

În zonă s-a dezvoltat, în ultimii ani, Parcul Industrial Slatina, unde şi-a deschis o facilitate de producţie Grupul Prysmian.

„Avem deja studiul de fezabilitate gata pentru o nouă stradă. Cei care vor să iasă din Slatina spre Milcov vor merge prin halda pe care a înschis-o  Consiliul Judeţean, drumul face legătura între cartierul Clocociov şi zona industrială dinspre Milcov. După cum spuneam, avem acolo studiul de fezabilitate care este gata, urmează procedurile legale de licitaţie şi o să avem o altă arteră prin care o să fluidizăm traficul rutier pentru tot ce înseamnă intrarea în Slatina dinspre zona industrială”, a declarat Emil Moţ.

Potrivit unui proiect aprobat de Consiliul Local Slatina, valoarea investiţiei se ridică la 8.141.034,260 lei, fără TVA.

 

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri