AcasăPOLITICĂPSD Olt a anunţat candidatul pentru Primăria Morunglav

PSD Olt a anunţat candidatul pentru Primăria Morunglav

spot_img
spot_img
- Advertisement -

PSD Olt a anunţat candidatul la Primăria comunei Morunglav, în persoana tânărului antreprenor Cristian Alexandru Niţă.

Tânăr antreprenor, în vârstă de 37 de ani, cu studii universitare și masterale în Economie, Administrarea Afacerilor, Agricultură, Silvicultură și Management Financiar Contabil, el are determinarea și profesionalismul necesare pentru a promova investițiile și dezvoltarea comunei, transmite PSD Olt, pe pagina de Facebook.

„Născut și crescut în Morunglav, și-a desfășurat mare parte din activitatea privată în localitatea natală, dobândind o înțelegere profundă a nevoilor, provocărilor, dar și potențialului locului.

Cu sprijinul echipei politice și administrative a PSD Olt, proiectele sale vor deveni realitate”, mai arată social-democraţii.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri