AcasăPOLITICĂPSD Slatina încheie campania electorală în stil de mari campioni (FOTO&VIDEO)

PSD Slatina încheie campania electorală în stil de mari campioni (FOTO&VIDEO)

spot_img
spot_img
- Advertisement -

PSD Slatina a încheiat campania electorală, vineri seara, în mod spectaculos printr-un flashmob în fața Primăriei, la care au participat peste 1.000 de persoane.

Primarul Emil Moț, președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, dar și senatorii și deputații PSD au fost primiți în uralele mulțimii, oamenii și au făcut selfie-uri cu liderii politici și au scandat mesaje de susţinere.

„Simbolul autorităţii publice locale, locul unde așteptările şi nevoile se transformă în realitate! Suntem la câteva ore de închiderea campaniei electorale şi n-a fost uşor, ştiu acest lucru. Dar, energia dumneavoastră ne forţa de a lupta până la capăt. Povestea Slatinei frumoase e scrisă de fiecare dintre noi, cu demnitate şi devotament. Iar împreună cu Emil Moţ vom câştiga. Vă mulțumesc pentru tot efortul depus în această campanie electorală pentru a duce la cetăţeni realizările noastre din ultimii patru ani. Ştiu că n-a fost uşor, dar mai avem două  zile şi trebuie să rămânem vigilenţi pentru a ne păstra diferenţa făcută de ceea ce am făcut bine pentru municipiul Slatina. Haideți să arătăm ce poate realiza o echipă puternică şi unită așa cum este PSD Slatina. Uniţi pentru viitor, continuăm să dezvoltăm împreună Slatina cu Emil Moţ primar, pentru că avem primar şi vom avea până în 2028. Victoria vă aparţine tuturor! Mulţumim de susţinere! Aşa să ne ajute Dumnezeu”, a declarat preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu.

La rândul său, primarul Emil Moţ a explicat că Primăria Slatina nu este o clădire, un imobil, ci este făcută din oamenii care îi asigură funcţionarea. La fel este şi în cazul unui oraş.

„Acum 29 de zile, pe scările acestui monument istoric, cineva a venit la Slatina şi a spus „îmi iau Primăria înapoi”. E un navetist, un chiriaş! Primăria municipiului Slatina suntem noi! Slatina suntem noi! Noi, cei care lucrăm la DASIP să fie lumină noaptea, să avem asfaltăm străzile ziua. Noi suntem oraşul, cei care trăim zi de zi aici şi am trăit mereu. Primăria nu este o clădire, Primăria sunt oamenii: cei de la Asistenţă Socială, cei de la Salubris, de la spaţii verzi, de la Loctrans, oamenii care se trezesc de la cinci dimineaţa şi au grijă să se mişte lucrurile în oraş. Că vorbim de cei de la Clubul Nautic, de la CSM Slatina, la Bazinul didactic de înot, care au grijă de copiii noștri, cei de la Cultură, care ne-au organizat niște evenimente frumoase. Noi, cetăţenii Slatinei, noi suntem Primăria Slatina!

Noi, cei care avem grijă să nu fie probleme pe stradă, care avem echipaje şi pe jos şi auto, Poliţia locală. Doar noi care trăim în Slatina înțelegem ce înseamnă oraşul nostru. Vă mulțumesc din suflet pentru susţinere, ne vedem duminică şi vreau din partea dumneavoastră un singur lucru: să votaţi pentru noi!”, a declarat Emil Moţ.

Liderii PSD au fost aclamaţi de mulţime, iar oamenii prezenţi le-au cerut să-l trimită înapoi la Bucureşti pe candidatul PNL, paraşutat în judeţ în luna august, direct în funcţia de prefect.

SONDAJ: Primarul Emil Moţ câştigă DETAŞAT un nou mandat la Slatina

Primarul Emil Moț va obține victoria, în înfruntarea electorală de duminică, cu 57% din voturi, conform unui sondaj asumat și realizat de o instituție respectată și specializată în măsuratori sociologice, Psiho Global Consult, pe un eșantion de 1.000 de chestionare completate între 25-27 aprilie.

Sondajul a fost făcut public de PSD Olt, după ce unul dintre contracandidaţi a furnizat date sociologice neasumate de niciun institut de sondare a opiniei publice.

În sondajul citat, Emil Moţ are 57%, în timp ce candidatul PNL are 29%. Pe locul trei se clasează candidatul AUR, Gabriel Buliteanu, cu 8%, urmat de Elena Iotu (USR-Alianţa Dreapta Unită), cu 6%.

În ceea ce priveşte preferinţele slătinenilor privind Consiliul Local, tot PSD ar obţine majoritatea mandatelor cu 55%, urmat de PNL cu 29%. În legislativul local ar mai intra doar AUR – 8%, în timp ce USR-Dreapta Unită are 5%, SOS România – 2%.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri