AcasăACTUALScafandrii din Olt, misiuni de salvare pe litoral

Scafandrii din Olt, misiuni de salvare pe litoral

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Cinci scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt vor asigura intervenția pe litoralul românesc, timp de două săptămâni, începând de astăzi.

Potrivit ISU Olt, plutonier adjutant Viorel-Sandu Barcan, plutonier adjutant Marius-Dumitru Mitrache, plutonier major Marius Adinel Costea, plutonier major Gabriel Pică și plutonier major Ionuț Tiberius Călin vor desfășura misiuni de patrulare cu ajutorul ambarcațiunilor cu motor și vor acționa pentru salvarea persoanelor aflate în pericol de înec.

În perioada în care nu se vor afla în posturile amplasate pe plajele din Eforie Nord și Mangalia, scafandrii olteni se vor pregăti alături de instructorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța și vor desfășura misiuni de scufundare în Marea Neagră.

„Misiunile de căutare-salvare în mediul acvatic, pe timpul detașării scafandrilor olteni pe litoral, vor fi asigurate de echipele de scafandri din județe limitrofe”, a precizat ISU Olt.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri