AcasăPOLITICĂŞefa femeilor ALDE din Olt pleacă din partid

Şefa femeilor ALDE din Olt pleacă din partid

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Şefa organizaţiei de femei a ALDE Olt, Elena Iotu, a demisionat din toate funcţiile pe care le deţinea în partid şi a renunţat la calitatea de membru.

Ea şi-a anunţat decizia, marţi seara, pe pagina sa de Facebook, fără a da vreo explicaţie.

„Astăzi, 30 iulie 2019, anunt DEMISIA mea atât din funcţia de Preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberal-Democrate (pentru Europa) OFLDE – Judeţul Olt, cât şi din toate celelalte funcţii pe care le detin în cadrul Partidului Alianţa Liberalilor şi Democratilor (pentru Europa) – ALDE, inclusiv din cea de membru”, a notat ea pe Facebook.

Contactat telefonic, preşedintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niţă, a declarat că Elena Iotu i-a transmis că nu mai vrea să facă politică.

„Eu am sunat-o, aseară, când a apărut postarea pe Facebook şi am întrebat-o. A zis că nu mai vrea să facă politică. Aşa mi-a spus şi atât pot să spun. În schimb, nemulţumiri… sigur că sunt multe persoane care au nemulţumiri. Fiecare zice «domn’le, dacă sunt la partid, eu trebuie să ajung… să am un serviciu bun». Vorbesc la general, cum stau lucrurile. Posibilităţi sunt puţine de a-i mulţumi pe fiecare în parte şi, până la urmă, fiecare face cum crede el”, a declarat Mihai Niţă.

Reporter24 a încercat să o contacteze şi pe Elena Iotu pentru mai multe detalii privind decizia luată, însă aceasta nu a răspuns mesajelor trimise.

Elena Iotu venise în ALDE, pe 25 ianuarie 2018, din postura de preşedinte al organizaţiei de femei a PNL Slatina, alături de 11 din cele 23 de membre ale Biroului de conducere.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri