AcasăPOLITICĂŞeful unei filiale PNL, demisie din partid

Şeful unei filiale PNL, demisie din partid

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Preşedintele PNL Corabia, Haralambie Mariţa, a demisionat din partid acuzând lipsa transparenţei în ceea ce priveşte actul decizional şi în legătură cu cheltuirea banilor proveniţi din cotizaţiile membrilor de partid.

Mariţa arată, într-o postare pe contul personal de Facebook, cum a fost certat de conducerea centrală atunci când în cadrul Biroului Politic Judeţean a cerut un raport informativ privind cheltuirea banilor proveniţi din cotizaţiile membrilor.

„Demisia mea din PNL este una care ține de principiile mele: 1.- Transparență totală in actul decizional, 2.-Transparenţă în cheltuirea banului public sau privat (cotizația membrilor de partid), 3.- Conduita şi comportamentul unor oameni față de persoana mea. În ședința BPJ Olt a PNL din data de 30 mai, am ridicat două probleme: 1. dacă PNL Olt a primit bani de la bugetul de stat şi 2. am cerut un raport cu titlu informativ privind cheltuirea banilor proveniți din cotizațiile membrilor Biroului Politic Județean ( BPJ ) . A ieșit o hărmălaie şi o ceartă la adresa mea cum rar am putut să văd. Că nu este treaba mea,că ce mă bag eu şi, de unde şi până unde îmi permit eu să întreb așa ceva. Am rămas «mască»”, a povestit preşedintele demisionar al PNL Corabia.

Totodată, Haralambie Mariţa acuză că n-a avut putere totală de decizie în PNL Corabia.

„La nivel local, peste capul meu, am avut numit un «președinte executiv», funcție ce nu există în statul partidului, pe care o deține un domn (un fel de politruc) (consilierul judeţean George Ciucu – n.red.), care nu face altceva decât să bruieze ședințele şi să raporteze la județ tot ce se întâmplă în organizație. Ei bine, l-am rugat pe acest «domn» să plece din funcția respectivă şi, în același timp, pe președintele PNL Olt să ia măsuri şi să decidă în consecință. Nu au făcut-o niciunul. Date fiind aceste fapte mi-am prezentat demisia din partid. Am crezut că acest partid a înțeles ceva în urma votului din 26 mai”, mai spune Mariţa.

Acesta conchide lăsând să se înţeleagă că va candida la Primăria Corabia.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri