AcasăLIFEServicii de înfrumusețare, acum mai simplu de găsit cu aplicația Stailer

Servicii de înfrumusețare, acum mai simplu de găsit cu aplicația Stailer

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Cine nu își dorește să-și eficientizeze timpul, mai ales în zilele în care trăim? Alergăm dintr-o parte în alta cât e ziua de lungă și uneori parcă ne-am dori să ne putem teleporta pentru a ne eficientiza timpul.

Timpul este o resursă prețioasă pentru fiecare dintre noi și ne dorim să îl putem organiza cât mai bine. Îndeplinirea task-urilor de multe ori ne-ar dă bătăi de cap dacă nu am avea la îndemână tehnologia.

Faptul că ne putem plăti facturile online, la doar câteva click-uri distanță, ne eficientizează foarte mult timpul. Nu mai spunem și de faptul că ne putem comanda tot online mâncarea noastră preferată, putem face shopping, să ne programăm la anumite instituții și așa mai departe. Acum, cu ajutorul tehnologiei putem face programari online la salon cu Stailer, o platformă și aplicație menită să ne eficientizeze timpul și să ne ofere soluții când avem nevoie de servicii din industria de hair and beauty.

Programează-te la un salon de beauty online cu Stailer

Stailer nu doar ne oferă soluții eficiente atunci când avem nevoie de servicii in sfera beauty, dar și ne programează online la un salon, în mai puțin de 5 minute. Practic putem renunța la metoda clasică de a suna de la un salon la altul pentru a găsi un loc liber pe scaunul unui stilist. Astfel că nu mai pierdem ore întregi și energie cu cei care nu au timp să ne schimbe look-ul sau să ne penseze.

Cu ajutorul aplicației Stailer totul devine mult mai simplu. Găsim aici o gamă largă de servicii de unde putem alege, cele pe care le oferă saloanele înscrise pe Stailer. Tuns, make-up, schimbare de look, tratamente faciale, masaje de relaxare, manichiură și pedichiură și multe altele le putem găsi la doar câteva click-uri distanță.

Tot ce trebuie să facem este să alegem salonul și serviciul de care avem nevoie și să ne programăm la ora și data alese tot de noi. Putem găsi o un loc liber chiar și în câteva ore distanță.

Pe lângă platforma pe care o putem accesa foarte rapid poți să vezi si aplicatia Stailer. O poți descărca din App Store, App Gallery sau Google Play gratuit.

Recenziile de pe Stailer te pot îndruma să alegi salonul potrivit ție

Dacă accesezi Stailer și nu știi care salon ți se potrivește, te poți ghida foarte ușor după recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer. În plus, te mai poți ghida și după alte detalii precum durata și prețul fiecărui serviciu în parte, locația exactă la salonului prin Google Maps, fotografii din saloane inclusiv cu lucrările efectuate de stiliști.

Astfel că îți va fi mult mai ușor să alegi ceea ce este potrivit pentru tine.

Trebuie să știi că nu ai limite în a utiliza aplicația, te poți programa ori de câte ori ai nevoie. Eficientizează-ți timpul de căutare a saloanelor, programează-te online, bucură-te de răsfăț, calitate și relaxare cu aplicația Stailer.

Date de contact: support@stailer.ro

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri