AcasăEDUCAŢIESindicaliştii din învăţământ nu renunţă la grevă, după discuţiile cu guvernanţii

Sindicaliştii din învăţământ nu renunţă la grevă, după discuţiile cu guvernanţii

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Sindicaliştii din învăţământul preuniversitar au anunţat, miercuri, după discuţiile cu ministrul Educaţiei Ligia Deca şi premierul Nicolae Ciucă, că nu renunţă la greva generală care a fost anunţată pentru ziua de luni, 22 mai.

„Greva care a fost anunţată va începe luni, 22 mai, în toate unităţile de învăţământ preuniversitar. Nu avem niciun motiv, în momentul de faţă, să renunţăm la această formă extremă de protest. Nu ne-am dorit-o, era obligaţia Guvernului şi a celor care au putere de decizie, cunoscând problemele noastre, să vină cu soluţii mult mai rapide. Şi, aşa cum i-am transmis şi domnului prim-ministru şi domnului Ciolacu, apare o mare problemă, cea legată de credibilitate”, a declarat Marius Nistor,  președintele Federaţiei ”Spiru Haret”.

Reprezentanţii Ministerului Educaţiei şi cei ai sindicatelor reprezentative din învăţământul preuniversitar s-au întâlnit, miercuri, precizând că solicitările privind creşterile salariale şi alte drepturi de această natură nu pot fi negociate cu ministerul, în acest sens fiind înaintate, în luna februarie, propuneri către Ministerul Muncii privind noile grile de salarizare.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri