AcasăRECOMANDATESlatina City Run se ţine şi în acest an. Ce schimbări au...

Slatina City Run se ţine şi în acest an. Ce schimbări au pregătit organizatorii

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Şi în acest an va avea loc Slatina City Run, eveniment sportiv intrat în tradiţie care reuneşte la start sute de sportivi din municipiu şi din afara lui.

Organizatorul competiţiei, Primăaria Slatina, aduce modificări odată cu ediţia cu numărul cinci, care se desfăşoră pe 19 mai

Viceprimarul Gigi Vîlceleanu a declarat că anul acesta s-a simplificat traseul.

„Slatina City Run va avea loc şi anul acesta, pe data de 19 mai. Sunt ceva schimbări faţă de anul trecut. Va fi cursa de şase kilometri, nu va mai fi de şapte kilometri, pentru că am simplificat un pic traseul. Şi nu va mai fi cursa de semimaraton de 21 de kilometri, va fi cursa de 18 kilometri. Am luat această decizie pentru că erau foarte mulţi participanţi care nu erau din oraşul nostru şi se încurcau la traseu. Am simplificat traseul, ca să nu mai fie nicio problemă”, a declarat Vîlceleanu.

El a trecut în revistă noul traseu: „Startul va fi de pe Aleea Eroilor, se va merge până pe strada Tunari, pe lângă McDonald’s, se va intra în sensul giratoriu de pe bulevardul A.I. Cuza şi se va alerga până spre Poliţia Rutieră, ajungem în intersecţia de la CEC, unde vom face dreapta, pe Primăverii, şi vom ajnunge în intersecţia de la Zahana, pe care o traversăm şi mergem sper Liceul Economic, până ajungem la sensul unic de pe strada Cornişei. Aici, facem stânga şi mergem pe lângă spital, întoarcem până în trecerea de pietoni de la spital. Ne întoarcem şi venim spre intersecţia de la ACR, facem dreapta spre Libertăţii, şi iar dreapta în intersecţia de la Poştă, pe bulevardul A.I. Cuza, spre Magazinul Oltul. Aici întoarcem, mergem pe lângă Consiliul Judeţean, traversăm intersecţia de la Poştă, traversăm intersecţia de la CEC, ajungem în sensul giratoriul de la Casa Tineretului, ieşim spre Gară, pe bulevard. Ajungem la Biserica din Parcul Tineretului, unde facem uşor dreapta şi ne întoarcem exact pe Aleea Eroilor.

Pentru cursa de 18 kilometri, acest traseu se repetă de trei ori”.

Data limită pentru înscrieri este 13 mai.

„Sunt 350 de locuri pentru participanţi. Înscrierea se face de la începutul lunii aprilie şi va fi doar până pe 13 mai. 250 de locuri sunt pentru cursa de şase kilometri şi 100 de locuri pentru cursa de 18 kilometri. În cazul în care vor mai rămâne locuri disponibile,se vor mai putea înscrie şi după aceea. Toţi participanţii vor primi câte un tricou din partea noastră, plus o medalie de participare. Acest concurs este fără taxă. Vor fi şi premii în bani, premii destul de consistente”, a mai precizat Gigi Vîlceleanu.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri