AcasăACTUALSlătineanca Mădălina Ghenea este singură din nou. S-a despărţit de tenismenul Grigor...

Slătineanca Mădălina Ghenea este singură din nou. S-a despărţit de tenismenul Grigor Dimitrov

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Mădălina Ghenea s-a despărţit de celebrul său iubit în urmă cu câteva luni, însă slătineanca stabilită în Italia a decis să vorbească despre separarea abia acum. După o relație extrem de mediatizată, Ghenea a recunoscut că distanța și programul aglomerat au fost factorii esențiali care au contribuit la răcirea sentimentelor și la finalul relației lor.

Pe Instagram, în ziua de Paște, actrița a răspuns sincer la întrebarea dacă iubitul ei este un jucător de tenis, marcând astfel finalul relației lor.

„Mi se pare că e momentul potrivit să clarific faptul că eu și Grigor (n.r. – Dimitrov) am decis să mergem pe căi diferite. Vă rog să respectați intimitatea noastră și să nu credeți tot ce apare despre noi. Sunt foarte recunoscătoare pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, atât ca prieteni dragi, cât și ca iubiți în ultimii 6 ani. Din cauza programului nostru greu, al evenimentelor și responsabilităților pe care le avem, a fost cea mai bună variantă pentru a merge înainte”, a mărturisit Mădălina Ghenea într-o postare pe Instagram.

Cu toate că au încercat să depășească obstacolele, dificultățile în gestionarea timpului lor i-au făcut să meargă pe drumuri separate. Mai mult, chiar dacă despărțirea a fost un pas dificil, cei doi au ales să o facă în mod amiabil, conștienți că este cea mai bună decizie pentru amândoi în acest moment.

 

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri