AcasăACTUALSONDAJ | AUR pe locul 2 în preferințele votanților, înaintea PNL. PSD...

SONDAJ | AUR pe locul 2 în preferințele votanților, înaintea PNL. PSD conduce detașat

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Dacă duminica viitoare ar fi organizate alegeri parlamentare PNL ar obţine un procent mai mic decât AUR. Asta arată un sondaj de uz intern al liberalilor. PSD conduce, în continuare, detaşat.

Potrivit documentului 29% dintre alegători ar vota cu PSD, 21% cu AUR și 20% cu PNL. Sondajul a fost efectuat de firma consultantului politic Dan Sultănescu, la comanda PNL, și a intrat în posesia Newsweek România.

Ierarhia partidelor este completată de USR- 12%, UDMR- 4%, PMP- 3%, Pro România – 3%, REPER- 2%, SOS (Șoșoacă)- 2%, Forța Dreptei – 1%, APP- 1%, Altul – 3%.

PNL este devansat de AUR şi în ceea ce priveşte încrederea în partide. În acest clasament PSD este pe primul loc, cu 31%, AUR- 25%, PNL- 22%, USR- 14%, REPER- 11%.

Sondajul de opinie a fost realizat în perioada 19 februarie – 3 martie 2023, prin metoda CATI (interviuri telefonice asistate de computer), pe un eșantion de 1.100 de persoane și o marjă de eroare de +/- 3%, potrivit newsweek.ro.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri