AcasăRECOMANDATESportiva Andreea Jifcu din Slatina, la WTT Youth Star Contender din Macedonia...

Sportiva Andreea Jifcu din Slatina, la WTT Youth Star Contender din Macedonia de Nord, alături de lotul României

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Sportiva din Slatina Andreea Jifcu este prezentă, în această perioadă, alături de lotul de juniori al României la WTT Youth Star Contender, competiţie de tenis de masă care se desfăşoară în Macedonia de Nord, la Skopje.

În Macedonia de Nord, între 5-9 septembrie, juniorii români își dispută medaliile din probele individuale, iar competiția va fi deschisă, marți, de Andreea Jifcu, Andreea Băiașu și Patricia Stoica, în grupele de simplu.

De asemenea, Dragoș Bujor, Robert Istrate și Robert Podar sunt în așteptarea primelor meciuri din Skopje.

Andreea Jifcu este pe locul I în clasamentul Under 15. Doar anul acesta, a obţinut patru medalii de aur la competiţii internaţionale, una de bronz şi una de argint, şi a devenit compioană naţională cu echipa CSS Slatina.

Luna trecută, Andreea Jifcu a reuşit să obţină, alături de echipa de tenis de masă feminină a României, medalia de argint la proba pe echipe, la Gimaziada U15 din Brazilia.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
News.ro
News.ro
News.ro este cea mai nouă agenţie de presă din România şi s-a născut din dorinţa şi voinţa unor jurnalişti de agenţie cu mare experienţă de a oferi în continuare conţinut de calitate, relevant, adaptat condiţiilor actuale de piaţă, către clienţi media şi corporate. News.ro este o agenţie independentă, constituindu-se în răspunsul nostru la realităţile din piaţa media, afectată de influenţe politice, economice şi de degradarea politicilor editoriale şi a modului în care se practică jurnalismul. News.ro funcţionează în cadrul unei companii înfiinţate în 2016, dedicată special operării business-ului de agenţie. Misiunea noastră este de a deveni lider pe acest segment media.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri