AcasăACTUALTânărul înecat în râul Olt, fotbalist la CSM Slatina. Mesaj al clubului...

Tânărul înecat în râul Olt, fotbalist la CSM Slatina. Mesaj al clubului slătinean

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Tânărul care, noaptea trecută a murit înecat în râul Olt, la Verguleasa, este component al echipei de fotbal CSM Slatina.

Clubul slătinean a transmis, duminică, un mesaj de condoleanţe pentru familia lui Flavius Magraon. Legitimat la CSM Slatina, tânărul juca sub formă de împrumut, în Liga a 3-a, la Petrolul Potcoava.

„Este greu să găsim cuvintele potrivite pentru a ne exprima regretul în aceste momente pricinuite de vestea pierderii tânărului component al echipei CSM Slatina Under 19, Flavius Magraon.

Jucătorul, în vârstă de doar 19 ani, legitimat la Clubul Sportiv Municipal Slatina, care evolua sub formă de împrumut pentru Petrolul Potcoava, şi-a pierdut viaţa într-un nefericit incident petrecut pe râul Olt. Antrenorii, colegii, prietenii şi toţi cei care l-au cunoscut sunt cu toţii afectaţi de această tragedie.

Transmitem condoleanţe şi putere familiei în cea mai grea încercare a vieţii! Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să aibă grijă de sufletul lui!”, a transmis CSM, pe Facebook.

Astăzi, în jurul orei 11.00, trupul neînsuflețit al tânărului înecat în Olt a fost identificat de scafandri, la aproximativ 100 de metri în larg și adus la mal. Decesul a fost constatat de medicul Serviciului Județean de Ambulanță.

În sprijinul scafandrilor ISU Olt au venit şi trei scafandri din Mehedinţi şi Teleorman.

Băiatul, din Slatina, ar fi căzut de pe un skijet.  El se afla cu un alt adolescent, în vârstă de 17 ani, care a reuşit să se salveze.

Un dosar a fost deschis de poliţişti.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri