AcasăACTUALTată şi fiu trimişi după gratii după ce au băgat un bărbat...

Tată şi fiu trimişi după gratii după ce au băgat un bărbat în spital pentru o datorie

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Doi bărbaţi, tată şi fiu, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile după ce au agresat un alt bărbat, pe o stradă din municipiul Constanţa, din cauza unei datorii. Din cauza rănilor suferite victima are nevoie de mai mult de o lună de îngrijiri medicale.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au anunţat, miercuri, că procurorii cercetează doi bărbaţi, unul de 57 de ani şi altul de 29 de ani, pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
“În data de 01.09.2023, în jurul orei 15:15, inculpatul I.L.C., în vârstă de 57 de ani, a acostat persoana vătămată P.V., în vârstă de 44 de ani, pe trotuarul străzii Dezrobirii din municipiul Constanţa, în zona intersecţiei cu strada Eliberării. După ce i-a solicitat persoanei vătămate remiterea unei sume de bani, în contul unei datorii, inculpatul I.L.C. l-a apelat telefonic pe fiul său, inculpatul I.S.A., în vârstă de 29 de ani, solicitându-i prezenţa la faţa locului. Acesta a ajuns în scurt timp la locul indicat, iar apoi cei doi inculpaţi au lovit în mod repetat persoana vătămată, cu pumnii şi picioarele, provocându-i leziuni traumatice care necesită pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar apoi au fost prezentaţi Judecătoriei Constanţa, care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.
- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Următorul pas în dezvoltarea iniţiativei jurnalistice regio-locale reprezintă intrarea în portofoliul agenţiei Thinkdigital, începând din luna mai 2021.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri