AcasăLIFETe confrunți cu probleme de personalitate? Vezi aici un psiholog bun din...

Te confrunți cu probleme de personalitate? Vezi aici un psiholog bun din București

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Stările de tristețe ori extenuare sunt normale în viața fiecăruia dintre noi și nu este nimic rușinos în a recunoaște acest lucru. Aceste cazuri sunt cauzate de diverși factori, iar intensitatea emoțiilor variază de la persoană la persoană. Este ceva normal să plângem din când în când și să ne gândim dacă facem ceva greșit în viața asta, însă, de multe ori, emoțiile sunt atât de intense, încât trebuie exteriorizate.

Condițiile de la muncă, sarcinile pe care trebuie să le ducem la îndeplinire acasă, toate acestea împreună creează stări de panică, anxietate și, uneori, depresie. Și este bine să știm în astfel de situații că putem găsi soluții, iar disperarea nu este una dintre ele.

Când ne simțim la pământ, de folos este o persoană dragă, fie din familie sau cineva apropiat care să ne sprijine și să ne asculte oful. Însă, în lipsa unui asemenea ajutor putem apela fără grijă la ședințele unui psiholog. Acesta nu poate să pocnească din degete și să ne elimine emoțiile, însă ne poate face, încet cu încet, să conștientizăm trăirile și ce cauze le determină, iar, astfel, putem să vedem câte motive să fim fericiți putem găsi. Dacă alegem varianta unui psiholog, putem opta pentru Daniel Ivan, un psiholog cu ani de experiență în relațiile cu pacienții săi, care ne poate face să vedem viața cu alți ochi.

Problemele de personalitate au acum rezolvare cu ajutorul psihologului

Lumea în care trăim determină, pentru unii dintre noi, să întâmpinăm probleme în relaționarea cu cei din jurul nostru. De exemplu, neîncrederea în persoanele ce ne înconjoară poate să ne afecteze atât la muncă, școală sau în alt context. Neîncrederea duce la nașterea unor suspiciuni ce accentuează o stare continuă de paranoia, iar, astfel, cei din jur se vor îndepărta ușor de noi. Vezi aici un psiholog bun din Bucuresti pentru sprijin când apar problemele emoționale de personalitate.

De asemenea, există persoane care în copilărie au suferit din cauza lipsei părinților plecați în străinătate la muncă sau la mare depărtare. Chiar dacă părinții au plecat pentru a le oferi o situație financiară mai bună, nu au putut să acopere și golul emoțional din sufletul copiilor. Aceste traume i-au urmărit pe tot parcursul adolescenței, iar atunci când au ajuns la maturitate, efectele situațiilor de atunci sunt puternic resimțite prin frica continuă de a nu fi abandonați. Abandonul se traduce atât prin relația cu persoana iubită, cât și cu prietenii sau apropiații. O astfel de frică afectează relația de cuplu, iar dacă nu este rezolvată poate fi amplificată.

Ședințe online de psihoterapie pentru cei de la distanță

Pentru cei care nu locuiesc în București, trebuie menționat că psihologul Daniel Ivan pune la dispoziția pacienților săi ședințe de terapie în regim online. Aceste ședințe necesită o conexiune stabilă la internet și o încăpere liniștită pentru a vorbi în tihnă despre problemele întâmpinate.

Este dovedit prin studii amănunțite faptul că terapia online are o eficiență la fel de mare precum cea desfășurată față în față, deci nu trebuie să existe grija că rezultatul nu va fi același.

Prin urmare, sănătatea emoțională este importantă, iar atunci când întâmpinăm stări de stres, frică sau anxietate este indicat să căutăm sprijin în cabinetul unui psiholog.

Contact:

0761.600.020

contact[@]danielivan.ro

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri