AcasăACTUALTrasfăgărăşanul, închis mâine de la Cetatea Poienari la Baraj Vidraru

Trasfăgărăşanul, închis mâine de la Cetatea Poienari la Baraj Vidraru

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Traficul rutier va fi închis în prima parte a zilei de mâine, 30 august, pe drumul național DN 7C – Transfăgărăşan, pe tronsonul cuprins între km. 57 și km. 64 (de la Cetatea Poenari la Baraj Vidraru), potrivit IPJ Argeş.

Restricţia este valabilă în intevalul orar 8.00 – 16.00.

„Măsura este necesară în vederea lucrărilor de asfaltare ce se vor desfășura în intervalul orar menționat, fiind instituită la solicitarea CNAIR S.A.

De asemenea, în perioada următoare, pe DN 7 Transfăgărășan urmează să se desfășoare mai multe competiții sportive, cu restricții de circulație, ce vor fi mediatizate în perioadele apropiate desfășurării acestora”, transmit IPJ Argeş.

Recomandările poliţiştilor

Polițiștii argeșeni vă recomandă ca, indiferent de traseul pe care călătoriți, să vă planificaţi deplasările luând în considerare perioadele și segmentele de drum cu restricţii de circulaţie.

Înainte de a pleca la drum, informați-vă în legătură cu situația de trafic din zonele pe care urmează să le tranzitați.

Adoptați o conduită preventivă în orice deplasare pe drumul public, evitând manevrele riscante, circulând cu viteză redusă, îndeosebi pe sectoarele de drum în curbă și în condiții de carosabil umed, precum și mărind distanța de siguranță între mașini.

Evitați situațiile în care sunteți surprinși și sunteți nevoiți să frânați brusc. Nu acționați brusc nici pentru schimbări de direcție, și asigurați-vă temeinic inclusiv la schimbarea direcției de deplasare prin viraj la stânga (ce implică pătrundere pe sensul opus de deplasare).

Mai ales înainte de a pleca la drum lung, verificați starea tehnică a mașinii și faceți pauze, astfel încât să preveniți oboseala la volan.

Informații actualizate despre situația traficului găsiți pe site-ul oficial al Poliției Române, la secțiunea Infotrafic: https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic .

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri