AcasăACTUALTrupa Proconsul este în doliu după ce toboşarul Răzvan Gorcinski s-a stins...

Trupa Proconsul este în doliu după ce toboşarul Răzvan Gorcinski s-a stins din viaţă

spot_img
spot_img
- Advertisement -

​Fostul toboșar a trupei Pro Consul, Răzvan Gorcinski, a murit, anunțul fiind făcut chiar de membrii trupei pe Facebook.

„Din păcate, Răzvan, prietenul si fratele nostru, nu mai este printre noi.Din fericire, e într-un loc mai bun, unde se poate odihni după anii de călătorii si miile de concerte. Dumnezeu să te odihnească Răzvan, să mângâie și să întărească familia!”, este mesajul postat de Pro Consul pe Facebook.

Soția lui Răzvan Gorcinski a confirmat și ea decesul lui Răzvan Gorcinski, postrând un mesaj emoționant pe Facebook.

„Iubirea mea, soțul meu minunat…ultimul tău mesaj: „Te iubesc enorm”..îmi dă lumea peste cap! Și mai aveam atâtea să ne spunem!..Atâta suferință ai lăsat în urma ta…atât chin pentru mine, pentru familia ta, colegi, prieteni..toată lumea te iubește! Îmi pare atât de rău, atât de rău…casa e atât de goală fără tine. O sa fii în sufletul meu pentru totdeauna! Iubire ca a noastră nu va mai exista vreodată! Te iubesc… chiar dacă moartea a reușit sa ne despartă! Drum lin în ceruri, cântă pentru îngeri și povesteste-le despre viata noastră frumoasă și fericită!”, a scris ea.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri