AcasăACTUALVeste bună pentru fermierii care au folosit sistemul naţional de irigaţii. A...

Veste bună pentru fermierii care au folosit sistemul naţional de irigaţii. A început decontarea facturilor la energia electrică

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Preşedintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor, deputatul PSD Olt Florin Barbu, a anunţat că fermierii care folosesc sistemul de irigaţii au început să primească deja decontarea facturilor de la energia electrică, folosită pentru a-şi iriga culturile agricole.

Barbu a precizat pentru aproximativ 99% din cele 172 de Organizații ale Utilizatorilor de Apă pentru Irigații, majoritatea înființate în timpul Guvernării PSD când infrastructura principală de irigații a intrat într-un amplu program de reabilitare, s-au făcut deja plățile.

„Aşa cum am promis, susţinem fermierii care folosesc sistemul de irigaţii. La timp și pentru prima dată, PSD a luat o nouă măsură necesară pentru fermierii care folosesc sistemul de irigații românesc – Statul a început decontarea a jumătate din valoarea facturilor la energia electrică pentru irigații. Ministrul Agriculturii Adrian Chesnoiu a semnat Hotărârea de Guvern prin care fermierii primesc, până la finalul anului, jumătate din banii cheltuiți, vara trecută, pentru plata facturilor la energia electrică pentru irigații”, a afirmat Barbu.

CITEŞTE ŞI: Adrian Chesnoiu: „Mă bucur că am obținut o majorare substanțială, de peste 41%, a fondurilor pentru subvențiile acordate fermierilor”

 

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri