AcasăLIFEVIDEO | Shaormarul din Slatina care i-a uimit pe jurații Chefi la...

VIDEO | Shaormarul din Slatina care i-a uimit pe jurații Chefi la Cuţite

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Originar din Slatina, Cristian Partenie are 27 de ani și este de profesie şaormar. Seara trecută, el a participat la show-ul culinar Chefi la Cuţite cu preparatul la care se pricepe cel mai bine.

În urmă cu un an, Cristian şi un coleg de al său au făcut o shaorma imensă, deliciosul preparat cu origini în Orientul Mijlociu atingând o greutate de aproximativ 37 de kilograme.

Cei doi au folosit mai multe lipii pentru a-şi pune în aplicare experimentul de a face „cea mai mare shaorma din România”. Pe lipii au aplicat sosuri, apoi carnea de pui şi legumele, totul fiind strâns cu atenţie.

Rezultatul: o shaorma imensă, care cântăreşte undeva aproape de 37 de kilograme, atât de mare încât trebuie ţinută pe braţe.

„Bucătăria este pasiunea mea dintotdeauna şi aici mă regăsesc. Mereu mi-a plăcut să experimentez şi de aici a fost un pas până la astfel „nebunii”. În fiecare zi, înainte de a începe programul fac câte ceva mai altfel şi apoi postez pe pagina mea de Facebook. De fiecare dată primesc foarte multe reacţii şi acest lucru mă face să continui, în fiecare zi”, mărturiseşte Cristian.

Anul acesta, Cristian a fost prezent la show-ul culinar Chefi la Cuţite, însă nu a reuşit să treacă în etapa următoare.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri