AcasăACTUAL1 Mai, la Pădurea Strehareţi. Surprizele pregătite de Primărie pentru cei care...

1 Mai, la Pădurea Strehareţi. Surprizele pregătite de Primărie pentru cei care vor să-şi petreacă ziua în acest loc de agrement

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Slătinenii sunt aşteptaţi, cu mic cu mare, să petreacă ziua de 1 Mai la Pădurea Strehareţi, unde municipalitatea a pregătit un eveniment ce vrea să reamintească de măreţia de altădată a zonei de agrement de la marginea Slatinei. Accesul se poate face cu autobuzele Loctrans, care au program în intervalul 10.00-18.00.

Viceprimarul Slatinei, Gigi Vîlceleanu, a declarat în emisiunea „Reporter 24” de luni, că în Pădurea Strehareţi vor fi prezenţi comercinaţi cu grătare, terase, dar şi o scenă unde vor fi prezentate momente artistice.

Totodată, slătinenii pot să vină cu produse de acasă şi să facă gratar în zonele special amenajate de primărie.

„Ne dorim să reînviem tradiţia de altă dată, să vină lumea şi să se bucure de acea zonă minunată a oraşului nostru. Am pregătit un program artistic pentru toţi cei care vor veni la Pădurea Strehareţi, în intervalul orar 11-16. Am pregătit comercianţi cu grătare, cu alte produse culinare, avem terase pregătite unde se poate sta la masă şi să se asculte muzică. Totodată, avem o zonă amenajată de grătare, unde slătinenii noştri pot veni cu familia şi pot face grătar dar doar în acea zonă special amenajată în acest sens. În rest, suntem pregătiţi cu toată logistica necesară, astfel încât toată lumea să se poată bucura de ziua de 1 Mai”, a explicat Gigi Vîlceleanu.

El a ţinut să precizeze că accesul auto va fi retricţionat în zona de agrement.

„De specificat este că accesul cu maşina va fi oprit, de la intrarea din strada Carol, şi se va face doar pietonal, pe tot parcursul zilei. La fel şi pe la Mănăstirea Strehareţi, accesul cu maşina este restricţionat”, a conchis Vîlceleanu.

În schimb, slătinenii pot ajunge cu autobuzele şi microbuzele Loctrans care vor avea program până la ora 18.00.

„Vă anunțăm că mâine, 01 Mai 2024, puteți călători cu autobuzele și microbuzele Loctrans către Pădurea Strehareți, cu plecări la fiecare 25 de minute, între orele 10:00 și 18:00.

Această rută specială va lega stațiile: Gara, Artileriei, Steaua, Metalurgic, Fabra, LPS și OMV, oferindu-vă un traseu confortabil către destinație.

De asemenea, Linia 1 va include Pădurea Strehareți ca și punct de întoarcere la orele menționate, pentru a vă permite să vă bucurați de Ziua Muncii în aer liber.

Transportul va fi disponibil în întregul oraș pentru a vă asigura accesibilitatea și confortul pe  întreaga zi”, se arată într-un comunicat remis de Loctrans.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri