AcasăACTUAL11 persoane, între care trei copii, intoxicate cu fum într-un incendiu

11 persoane, între care trei copii, intoxicate cu fum într-un incendiu

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

11persoane, între care trei copii şi o gravidă, au fost transportate vineri la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a spitalului municipal din Hunedoara, cu forme uşoare de intoxicaţie cu fum, după ce în blocul în care locuiau a izbucnit un incendiu, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Incendiul a avut loc într-un apartament dintr-un bloc din Hunedoara, iar din cauza cantităţii mari de fum degajate pe casa scării pompierii au evacuat 27 de persoane, între care 14 copii.

„Dintre acestea, şapte adulţi, o gravidă şi trei copii intoxicaţi uşor cu fum şi cu atacuri de panică au fost transportaţi la UPU Hunedoara”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

La faţa locului au intervenit cinci ambulanţe, patru maşini de stins incendii şi o autospecială de transport victime multiple.

Pompierii militari au lichidat incendiul în câteva minute, focul manifestându-se în interiorul unui apartament în care se aflau diverse obiecte ce s-au aprins de la flăcări.

Din cauza incendiului, s-au degradat instalaţiile electrice de pe casa scării şi au fost afectate uşile de la apartamentele învecinate celui în care a apărut focul.

Pompierii militari vor stabili cauza care a dus la producerea incendiului.

agerpres.ro

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

- Publicitate-spot_img

Ziaristi.ro

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri