AcasăACTUAL174 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, marcaţi şi la Slatina...

174 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, marcaţi şi la Slatina (FOTO)

spot_img
spot_img
- Advertisement -

174 de anid e la înfiinţarea Jandarmeriei Române au fost marcaţi, miercuri, în cadrul unei ceremonii desfăşurate în sala de şedinţe a CJ Olt.

La eveniment au participat, printre alţii, preşedintele CJ Olt Marius Oprescu, subprefectul Cosmin Florean, dar şi Preasfinţitul Sebastian, episcopul Slatinei şi Romanaţilor.

Cei prezenţi au transmis mesaj cu ocazia zilei.

„Sunt 174 de ani de tradiţie, implicare şi devotament. Aşa cum frumos spunea domnitorul Moldovei, Alexandru Ghica, la înfiinţare: Jandarmeria a fost înfiinţată pentru a veghea siguranţa publică, ţinerea bunei rânduieli şi aducerea la îndeplinire a legilor. Iată că Jandarmeria, în tot acest timp, a devenit un partener important al comunităţilor, iar la Olt de fiecare dată v-aţi făcut foarte bine treaba şi judeţul nostru este un judeţ sigur. Vă mulţumesc pentru acest lucru! Mă bucur că instituţia noastră, Consiliul Judeţean Olt, a reuşit să contribuie la creşterea capacităţii dumneavoastră de intervenţie, printr-un proiect pe fonduri europene. Vă asigur, în continuarea, de întreaga susţinere a instituţiei pe care o reprezint, în obiectivele pe care vi le propuneţi şi la care noi putem participa”, a declarat Marius Oprescu.

În cadrul ceremoniei, au fost înaintaţi în gradul următor mai mulţi ofiţeri şi subofiţeri.

La final, au fost vizitate standurile cu dotările şi tehnica de luptă ale jandarmilor olteni.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri