AcasăACTUALStudenții Academiei de poliție s-au plâns că au primit mâncare proastă și...

Studenții Academiei de poliție s-au plâns că au primit mâncare proastă și cu gândaci. Ce spune conducerea

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Studenții de la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza“ din Bucureşti se plâng de calitatea îndoielnică a mâncării pe care o primesc la cantina școlii. Mai multe fotografii relevante au fost trimise liderului unui sindicat al poliţiştilor. Într-o farfurie se vede inclusiv un gândac negru.

Liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual – filiala Olt, Cristel Ioţu, a primit fotografiile cu aproximativ două săptămâni în urmă. Între timp a stat de vorbă, spune acesta, cu mai mulţi studenţi ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza“, aceştia descriind aceeaşi situaţie: mâncare proastă, mult sub ceea ce se oferă, spre exemplu, persoanelor aflate în arest preventiv (care, cel puţin în judeţul Olt, au şansa să primească mâncarea în sistem catering), potrivit ziare.com.

Din porţiile oferite studenţilor aproape că lipseşte proteina. Uneori studenţii primesc şi gândaci în farfurie.

„N-au ce să facă, ce pot ei să facă?! Ce faci, începi din anul I cu reclamaţiile? Cum o mai duci acolo?!“, spune Ioţu, explicând de ce nemulţumiţii au ales această cale de a face totul public.

Reprezentanţii instituţiei de învăţământ au precizat, de altfel, că nicio sesizare privind calitatea hranei nu a fost depusă.

„Unde e carnea în acea tocăniţă de cartofi?“

Cel puţin în teorie, mâncarea pe care Academia de Poliţie o oferă studenţilor săi este ce prevede legea. Reprezentanţii instituţiei de învăţământ spun că studenţii primesc: la micul dejun – specialităţi din carne, produse lactate, produse de băcănie, cereale, lapte, ceai, cafea etc.; la prânz – ciorbe sau supe, friptură de pui, porc, vită, peşte, cu diverse garnituri, şi desert (fructe, ciocolată, biscuiţi); seara – mâncare gătită însoţită de compot, iaurt, macaroane cu brânză etc.

Referitor la studenții din primul an, care sunt obligaţi să nu părăsească instituţia, aceștia pot cumpăra produse alimentare din afara instituţiei.

CITEȘTE ȘI:  Bicicletele lotului de ciclism al Italiei, furate de patru români. Ce bunuri au mai fost găsite în locuința suspecților

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

- Publicitate-spot_img

Ziaristi.ro

- Publicitate-spot_img
Maria Stefan
Maria Stefan
Încă la început pe drumul jurnalismului, Maria Ştefan a ales să facă primii paşi alături de echipa Reporter 24. În fiecare zi, ne arată cât de departe va merge pe calea ştirilor curate şi la timp date
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri