AcasăPOLITICĂA făcut politică de Ziua Copilului: Candidatul PNL Slatina, în vesta galbenă...

A făcut politică de Ziua Copilului: Candidatul PNL Slatina, în vesta galbenă de campanie, la 30 de grade Celsius (FOTO)

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Candidatul PNL Slatina nu s-a abținut nici măcar de Ziua Copilului și a încercat să politizeze evenimentul din Parcul Tineretului.

Însoțit de câțiva adepți și îmbrăcat în vesta galbenă de campanie, în ciuda faptului că afară se înregistrau aproximativ 30 de grade Celsius, liberalul a dat câteva ture de parc încercând să provoace și să atragă atenția asupra sa.

Nefiind băgat în seamă de părinții veniți cu copiii la cele peste 40 de ateliere puse la dispoziție pentru cei mici, liberalul s-a văzut nevoit să plece cu coada între picioare.

Atunci când era prefect, Mario De Mezzo a fost acuzat în repetate rânduri că face politică în şcoli. În luna martie, la Ziua Naţională a Meseriilor, eveniment găzduit la Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian” din Slatina, candidatul PNL a venit neinvitat, dar îmbrăcat în celebra vestă galbenă de campanie.

În luna februarie, preşedintele PNL Slatina a mers la Şcoala Gimnazială „Ştefan Protopopescu” pentru a le citi o poveste copiilor de la clasa pregătitoare, de Ziua Naţională a Lecturii. Culmea tupeului, s-a afişat îmbrăcat cu o vestă galbenă, aceeaşi pe care o poartă în campanie şi al conferinţele de la partid. Mai mult, a făcut şi o galerie foto şi a postat-o pe pagina de Facebook a Prefecturii.

De asemenea, la sfârşitul anului trecut, sub pretextul desfăşurării în şcolile din Slatina a unei campanii de promovare a prevederilor Legii „Anastasia”, prefectul a împărţit cărţi de vizită cu numele şi numărul său de telefon.

Surse care au participat la eveniment relatează că acesta şi-a scris numărul de telefon pe tablă şi le-ar fi cerut elevilor şi să-l memoreze în telefoanele personale.

Totodată, De Mezzo a folosit copiii şi în campania electorală, în mai multe postări pe pagina sa de Facebook, dar şi pe unul dintre afişele sale.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri