AcasăACTUALA fost depusă o ofertă pentru reconstrucția Viaductului Cârcea grav avariat în...

A fost depusă o ofertă pentru reconstrucția Viaductului Cârcea grav avariat în urmă cu patru ani

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

O asociere de firme Austria/România a depus ofertă pentru reconstrucția Viaductului Cârcea, avariat în urmă cu 4 ani, după ce în zonă a deraiat un tren privat de marfă.

Potrivit CFR Infrastructură, o asociere de firme Austria/România a depus ofertă pentru reconstrucția Viaductului Cârcea.

„SRCF Craiova a primit o ofertă la procedura de licitație pentru reconstrucția și repararea Viaductului Cârcea, situat pe linia CF Videle – Orșova, grav avariat în 2018, după deraierea unui tren privat de marfă”, transmite CFR Infrastructură, potrivit Mediafax.

Obiectivul lucrării îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor de reconstrucţie şi reparare a Viaductului Cârcea, consolidarea infrastructurii pe ambele fire, montarea tablierelor 1, 2 şi 3 noi pe firul I, execuţia căii pe firul I şi lucrări la instalaţiile aferente firului I.

CITEȘTE ȘI: VIDEO | O mașină a luat foc pe o stradă din Craiova

Ofertant este asocierea Strabag SRL–Metabet CF SA, iar valoare estimată a lucrărilor este de 59,4 milioane lei, sursa de finanțare fiind bugetul de stat.

Termen contractual este de 26 de luni pentru proiectare, obținere avize, execuție lucrări.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri